tisdag, november 30, 2010

kundservice med betoning på service

Niklas på kundtjänst: Jag ser tyvärr inte vad du har beställt, men det är en order på det.
Jag: Du kan inte kolla? Jag vet att jag markerade micro-SIM, så det borde så klart vara det.
Niklas på kundtjänst: Jag kan inte se, men om du markerade det ska det blivit rätt.
Niklas på kundtjänst: Skulle det dyka upp några fler frågetecken är du välkommen att höra av dig till oss igen. Jag önskar dig en trevlig dag.
Niklas på kundtjänst har lämnat denna chatt!
Chatten är avslutad

fredag, november 26, 2010

köfundering

Förr skulle jag lätt ha ställt mig bakom den ende som verkligen står i kö, om vilken buss som helst funkar att ta. Annars skulle jag ha ställt mig längs huset som de andra. I morse tvekade och lommade fram mot skylten, Christer Pettersson-style (stavning?).

Hur skulle ni göra?

fredag, november 19, 2010

ny fån?

Det verkar som att jag kommer att få en ny telefon. (Men min vana
trogen ropar jag inte hej än.)

Hoppas att den funkar bättre.

måndag, november 15, 2010

telefonkåt

Idag var jag tvungen att lämna in min nalle på service. Hemknappen fungerar inte hundraprocentigt. När tjejen som tog emot den testade den så fungerade det självklart varje gång hon klickade. »Det är framför allt när man dubbelklickar«, sa jag. »Dubbelklicka?«, sa hon. Jag himlade med ögonen och förklarade att »det är så man växlar mellan program, multitaskar, du vet?«. Då dubbelklickade hon några gånger och verkade tycka att den fungerade som den skulle, varje gång, trots att den failade minst en av gångerna. »Mm, såhär: om de inte hittar nåt fel så kostar det 180 kr. Om de hittar något fel på den så kostar det ingenting«, hoppas jag att hon sa för nu har jag glömt exakt vad hon sa. Men, det är ju garanti på skräpet så jag tar för givet att en garantireparation är gratis. Jag hatar när de säger sånt. Om telefonen hade fungerat som den ska så hade jag inte lämnat in den för reparation. Ni vet, re-pa-ra-tion.

Jag längtar efter min nalle.

torsdag, november 11, 2010

sl-kort

20 kr. Som hittat. Snart får de varsin fin mustasch.

måndag, november 01, 2010

busifer är också här

Häpp!

demonen

Nu är katterna här igen.