lördag, februari 21, 2009

svenska folket-kännare

Melodifestivalen. Jag nejlade de fyra finalisterna. Duktig ponke, va?!

Jag och mrs skrattade åt ett internt skämt samtidigt. Nu, flera timmar senare visade det sig att vi skrattade åt olika skämt, baserat på ett hörfel. Det kändes lite Rolle i Mia & Klara.

---

Om någon har missat det på alla mina andra kanaler... Det finns det en ny syndrometlåt (Stoppa oss...) på http://myspace.com/syndromet. Spring dit och lyssna om ni inte har någon bra bortförklaring, typ som att ni fönar håret.

---


Fan, det är nåt med Coldplay. Jag vet inte riktigt vad. Jag kanske borde gilla dem, jag menar, jag gillar ju utstyrseln. Den är ju lite Adam Ant. Jag tänkte dra några paralleller till »Mot alla vindar«, men det kändes inte riktigt pinfärskt att säga att det är nåt med »Mot alla vindar« som gör att jag inte gillar Coldplay. (Om jag kommer på anledningen till mitt Coldplay-motstånd så lovar jag att berätta varför.) Jo, några låtar är ju bra, men jag gillar ändå inte Coldplay. Så kan det vara.

---

Ang. House. Ligger fyran mer än en säsong efter USA? (Kilar iväg och kollar på tv.nu.) Jorå, så är det. Inte så konstigt att jag inte riktigt hängde med i vad som hade hänt mellan säsongsavslutningen och första avsnittet i nästa säsong, när jag kollade på säsong 5, avsnitt 1, efter att ha sett – vad som måste ha varit – säsongsavslutningen av säsong 3 häromsistens. Häpp!

2 kommentarer:

reo sa...

Hej , vi er grannen!

superkryp sa...

Hej granne!