söndag, juni 14, 2009

kalas och virr-varr

Idag har vi varit på min bästis kalas. Trevligt, men hennes dotter M kände inte igen mig nu när jag inte hade så mycket hår kvar. Hon tittade bara lite oroligt på mig. Min brorsdotter M (inte samma M) frågade vad jag hette. Resten visste vem jag var.

Värdparet bjöd på scones med hemmagjord (hemmagjort?) clotted cream. Jag åt mer än jag borde. Det var nog för gott.

Vi pratade lite grann om att trean visar det sista avsnittet av Cityakuten någonsin, i morgon. En kalasdeltagare sa att han ville se alla tidigare avsnitt först. »15 säsonger - spring hem och kolla ikapp«, sa hans X lite syrligt. Nu var det inte så många sässar (en av mina hatförkortningar, den andra är rubbe för rubrik - blä!) han hade missat.

Jag hatar när jag bara rapar upp text så här och nu fick jag en jätte-déjà vu av att Elvis (bästisen som jag skriver om lite längre upp) kallade det någonting särskilt, när man skriver som jag gör nu. Fast jag tror att det är nåt jag har drömt. Hoppas det.

PS 1. Saknar att läsa Dexos texter. Check. Hade missat förra veckans »samtal«.
PS 2. Är fortfarande i valet och kvalet ang. vilken sort min nästa Mac blir: Det lutar åt en iMac 20" eller en iMac 24" eller en MacBook Pro 13". Mrs tror inte at jag skulle vara nöjd om jag köpte en bärbar. Så kan det vara.
PS 3. Stör mig på att jag ibland skriver nånting, ibland någonting. Ibland nåt, ibland något. Det är krokiga stigar norrut...

3 kommentarer:

Emma sa...

Har just lyssnat igenom A-has nya - och tycker det är riktigt svängigt. Håller du med?

superkryp sa...

Jag har inte hunnit lyssna än! Har bara lyssnat på de 15 första sekunderna. Jag återkommer! :D

Emma sa...

Men åhe, återkom dårå.