onsdag, november 26, 2008

l8r

För några månader sen fick jag ett brev om att jag måste förnya mitt körkort senast idag (den 26 november 2008). Det där gör jag senare, tänkte jag, det är ju gott om tid. Idag är sista dagen mitt körkort gäller. Jag har inte förnyat körkortet.

5 kommentarer:

Catherine sa...

du är

Anonym sa...

Njae, det är inte riktigt så det är. Du har (förmodligen, om du råkat ut för samma sak som jag) ganska lång tid på dig att förnya innan du blir av med kortet. Det enda som hänt nu är att ditt körkort inte gäller som identifiering längre. Och det ser många över axeln med förövrigt. Du har inte förlorat rättigheten att köra bil heller, det dröjer ytterligare nästan ett år innan det händer.

Så här fungerar det ungefär, nu har du kommit till punkten då ditt körkort går ut. Du har alltså fått ett brev om förnyelse för en tid sedan. Om ett antal månader får du ett till brev om förnyelse, en påminnelse så att säga. Om du inte skickar in då, inom typ en månad eller två, så får du ett mer officiellt brev, vad det nu kallas, och om du inte skickar in din förnyelse då, så blir du av med din rätt att ha körkort. Då måste du ta nytt.

/Max

Anonym sa...

oj vad många ord

superkryp sa...

Först: Nästan längre än min längsta blogg någonsin!

Sen: Oj, då måste jag se till att leta upp den där lappen där hemma, för jag orkar aldrig ta ett nytt (sånt) körkort.

Catherine sa...

körkort för permobil alltså