söndag, januari 17, 2010

1989 eller 1990

Hemma hos E & T finns det flera miljoner bilder från järnåldern, i lådor som nyss har återfunnits. Jag var på fikabesök och tvingade (inte på riktigt) E att leta fram bilder hon hade berättat att hon hade hittat.

Förutom x antal bilder där jag sannerligen ser helt dum i huvudet ut (eller i alla fall inte på ett sätt som jag gillar att se ut), på olika sätt, olika år, så hittade jag de här två bilderna. Så här gillade (och gillar) jag att se ut. Svart hår och levande ögon. Det räcker för mig. Jag har klippt bort min dåvarande flickvän och E. Jag vet inte om E vill vara med på bild och jag tänker inte fråga exet om hon vill vara med eller inte. Hon får inte vara med.

På bilden till höger poserar jag och E vid överlämningen av en present. Vi poserade ganska ofta när vi blev fotograferade. Vi var lovely. Nu kommer jag inte ihåg vad det var för en present (och E läser knappast det här), så jag får återkomma om det.

Men hörni, 1989/-90 ... det är över tjugo år sedan! Sjukt/skjut mig. Det lutar förresten åt att det är 1990 för jag har mc-jacka och ser ut som jag gjorde när jag åkte motorcykel: knäppt Ramones-jacka och dödskallehalsduk. Very mc-kille.

10 kommentarer:

catherine sa...

vilken snygging!

superkryp sa...

Eller hur...! ;D

Tekrånglat sa...

Tycker du liknar Mads Mikkelsen (stavning?) på översta bilden.

superkryp sa...

Tycker du...!? ... och är det bra!?

Tekrånglat sa...

Det är bra.

superkryp sa...

Då är det okej. Ha ha.

Maria sa...

Jag tycker du ser på pricken ut som du.

superkryp sa...

Maria: Åh, ännu bättre!

Elvis sa...

Oh yee of little faith. Jag läser visst din blogg ibland. Jag kan meddela att det var -89 på min förlovningsfest och att du och det namnlösa exet gav mig en vas som var inhandlad på den då nya och trendiga secondhand-butiken fifty/fifty. Och du är ju sjukt snygg här! :)
Ska leta fler bra bilder snart...

superkryp sa...

Elvis: Ha ha. Gör du? Bra! En vas ... känns lite fattigt, nu så här 20 år senare...?! Tack för komplimangen och kul med fler bilder!