söndag, januari 03, 2010

bio


Precis idag kom jag på att jag, i stället för att – som jag brukar – boka plats där det finns extra benutrymme, ska börja beställa plats på raden framför raden med extra benplats (se gul prick). Då kanske jag slipper det sedvanliga puckot bakom mig. Hon/hon/den/det som kör upp knäna i ryggen på mig. Det borde jag ha kommit på för åratal sen...

5 kommentarer:

Granntanten sa...

Hur har jag kunnat missa både popcornkrydda (Tekrånglat introducerade denna nymodighet idag) och raden framför det extra benutrymmet? Men det låter nästan för bra för att vara sant... Är det säkert att puckona inte når fram med sina spetsiga knän? I så fall är det... GENIALISKT!

superkryp sa...

Det ÄR sant! Jag testade igår. Hur bra som helst. Det var lätt en meter fritt bakom min rygg, så om de inte har styltor så är man safe! Tyvärr måste jag skrynkla ihop mig lite för att mina ben är för långa för att sitta på en "vanlig" plats, men hellre det.

Realisten sa...

Jag når säkert fram. Med mina två meter långa ben.

Anonym sa...

Så nu är det du som blivit puckot som sättet sig där det finns för lite benutrymme och måste köra upp knäna i sätet framför?

superkryp sa...

Realisten: Håll in benen!

Anonym: Skulle jag aldrig göra! Jag sitter på sniskan och går ut med ont i ryggen och gumpen i stället.