lördag, juli 14, 2007

bucker

Antony Bourdains "Kitchen Confidential". Kapitlet "Vad jag vet om kött" rekommenderas härmed skarpt. Ganska underhållande i övrigt oxå. (Det är klart att ni redan har läst den... för tvåtusen år sen.)

Jonas Karlssons "Det andra målet". Nästa gång jag ser honom - och jag ser honom då och då - ska jag putta till honom lite (av avund och beundran). Noveller, alltså... det är ju noveller som är det nya (Lars-Inge) Svart(enbrandt)! (Hö hö.)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Noveller är bäst, ingen protest. Kan rekommendera Hans Gunnarsson om du inte redan läst'an. Tror du skulle gilla't.

superkryp sa...

Tack för tipset. :)

Anonym sa...

Håller med! Jonas Karlssons bok var väldigt bra och jag tyckte om att han lät personerna gå in i varandras berättelser. Och jag håller med om Hans Gunnarsson också - mycket bra! Du verkar ju ha bra boksmak (tycker om Ajvide också) - kan du inte ge några andra tips, förutom Kitchen confidential då?

superkryp sa...

Oj Anna, frågar du mig? Jag läser tyvärr väääldigt sällan böcker. Det har bara blivit en grej över sommaren. Men om du inte har läst Bret Easton Ellis' Glamorama så är det mitt bästa tips. :) Den är grym! (Finns ev. bara på engelska och den är nog tyvärr bäst på engelska. I alla fall av vad jag har läst på nätet om den svenska översättningen.)