torsdag, november 01, 2007

den nya katten

Apropå det nya mac os:et. Varning för geek talk.

Vilket (jävla) jobb det är att läsa på. Jag vill inte sitta där med en iMac som inte funkar alls. Det är dual layer-skivor hit och den externa usb2-hårddisken (som en ppc-macar INTE kan boota till) dit, som man ska säkerhetskopiera till, som inte funkar så jättebra (eller ens alls, just nu).

Sen försöker en del att få det att låta som att man inte ska installera piratversionen, men ändå få svar på hur man ska göra. Då vaknar Bror Duktig-eliten, som aldrig frågat nånting (för om man inte frågar om hjälp är man ingen farlig pirat, då är man 1337 (= elit, om du aldrig orkat googla)) och talar om att de vet hur man gör det man behöver hjälp med, men de tänker inte hjälpa till (eftersom de vet att man är en sjörövare).

Återstår då att fråga på piratsajter (eller -- gud förbjude -- att köpa os:et, men då återstår fortfarande att säkerhetskopiera fast man inget förstår...)

Ja ja. Efter många om och men sket jag i den nya katten. Så länge. Och näe, det är fortfarande inte säkerhetskopierat heller.

Inga kommentarer: