fredag, januari 11, 2008

nä, det går bara inte...

Jag kommer inte ifrån min hang up på Per Gessle. Han verkar vara så trevlig men när jag hör låtarna känner jag det som kufgubbarna (eller om det var samma gubbe båda gångerna) i Antikrundan inte kunde låta bli att säga - dödsstraff.

Är det så att två av tre Brainpoolare är med i bandet? (Ja, sångaren slutade ju.) Men han som inte är med då...? Vad gör han?

Nu börjar brunkrämen rinna oxå. Äntligen nåt spännande!

2 kommentarer:

p. sa...

men verkar han vara så trevlig? jag läste en intervju med honom någonstans, och han verkade så smaklös. alltså bokstavligt talat -- han verkade köpa sig till smak. typ att corbijn har fotat hans två senaste skivomslag, och han är ju jättejättejättedyr, men det är liksom alldeles för sent -- och så blev ju resultatet inte alls fint. plus att han är en sån där snubbe som åker över till usa och shoppar upp hundratusentals kronor och ändå ser ut som en tant från skåne.

superkryp sa...

Ha ha. Jag tycker att resultatet blev bra. Han ser ju ut som en gammal tant, precis som Martin L Gore (Depeche Mode) brukar göra när Corbijn fotar DM. :)

Jag vet inte, jag, men jag tycker att han försöker på ett sätt som gör att jag tror att han är en trevlig prick. Fan vet hur jag hade sett ut om jag hade obegränsat med pengar. (Förhoppningsvis inte som Per Gessle, men säkert som en gammal tant. Nästan alla - eller i alla fall de flesta - artister som jag gillar ser ut som gamla tanter: Iggy Pop, David Bowie, Martin L Gore, etc.)