onsdag, augusti 27, 2008

1408?

Har precis börjat se 1408 på iPoden. Jag ser Director's cut och hoppas att det ska vara »rätt«. Någon som har sett båda versionerna och kan tipsa?

Häromdagen fick jag ett skräckryck som spred sig till tre (!) medpassagerare. Rolig effekt, men jag kände mig ganska korkad, så jag lyssnade på musik resten av resan. Nu är jag nog nära skräckrycket igen, för John Cusack har precis checkat in i rum 1408. Jag vet inte om jag vågar se resten på t-banan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har bara sett bioversionen men den sög ju. Trodde faktiskt att den skulle vara lite mysrys-läskig men icke. Till slut satt vi bara och gäspade. Hur lyckades du få skräckryck av den? Skumt.

Catherine sa...

nog nära ett skräckryck skjuter ingen hare

Steelwheels sa...

Jag tycker du ser rätt version. Jag har sett båda versionerna. Håfströms version är bättre.

Emma sa...

När jag gick ensam på Sjätte Sinnet (!) fick jag ett skräckryck som gjorde att jag satte naglarna i armarna på dem som satt jämte. Och skrek. Resultatet var mycket roligt. Rycket liksom transplanterades genom salongen i en liten ryckvåg.

superkryp sa...

steelwheels: Bra. Den är lite långsam (hittills) men jag gillar verkligen John Cusack, så det funkar.

emma: Ha ha. Jag har ett alldeles nyväckt intresse för att se skräckfilmer (nåja, skräck och skräck. Det är svårt att genrebestämma vissa filmer) på bio. Att bli skrämd av andra biobesökare kan vara riktigt spännande i sig!

Emma sa...

Skräck på bio när det är en bra publik kan vara bland det bästa som finns! Eller ja, nästan. Fnissiga publiker är däremot värdelösa.