fredag, februari 05, 2010

the road + frisyrer + 2 x eller?

Läste klart The Road igår. Eller rättare sagt, jag lyssnade klart och sen läste jag klart The Road igår. Jag älskade dialogen mer än jag gillade historien (berättelsen, storyn, finns det ett bättre svenskt ord?). En »På drift« i apokalypsens tidevarv, antar jag. Läser ju så dåligt/sällan/lite att jag inte har så värst många referenser men jag blev lite sugen på att läsa »Zen och konsten att sköta en motorcykel« igen. Det är typ den enda boken jag har läst. Eller?

Är sugen på att klippa en bakåtkammad frisyr, typ som Dave har efter första låten. Men fan, helsvettig i håret är inte så snyggt annat än just om man står på en scen och är rockstjärna. Annars ser man mest ut som ett advokatslemmo. Eller?

Frisyren jag har haft de senaste åren funkar, om man går till frisören eller om man har en fru som ställer upp, men varje gång jag får för långt hår så funderar jag på att göra nånting nytt. I somras skalade jag skallen och sen ångrade jag mig. Allt är som vanligt på den fronten, med andra ord.

Nu är i alla fall frågan om jag ska sätta mig hos den lokale frisören eller om jag ska beställa tid hos frisören på Fina salongen. Över 400 kr i prisskillnad och ingen som märker att man har klippt sig. Hmm, hur ska jag göra...?!

2 kommentarer:

Maria sa...

Raka skallen, då har du något att blogga (läs gnälla) om länge.

superkryp sa...

Noterar. (Läs: Apa!)