onsdag, januari 09, 2008

plånboken?

Var har ni era plånböcker och mobiler på dagarna? (Tänkte inte stjäla dem alltså. Hö hö.) Jag har mitt skräp i jeansfickorna och det ser förjävligt ut, men jag vill ju veta var jag har prylarna (och höra om det ringer) och det gör jag ju inte om skräpet ligger på skrivbordet... (Om jag är någon annanstans än i mitt rum.)

10 kommentarer:

Emma sa...

Min plånbok består av ett rött sl-korts-fodral - och jag har det alltid i höger bakficka. Mobilen ligger antingen i vänster framficka - om jeansen inte är för tajta det vill säga, och helst vill man inte veta vad strålningen eventuellt skulle kunna hitta på med ens äggstockar - eller i någon annan form av ficka eller väska som har kroppskontakt så att man känner när det surrar i den. Typ så.

Catherine sa...

plånbok - i väskan (på morgonen), eller i jackfickan (på lurren) eller på skrivbordet (efter lurren), i väskan (på hemvägen).

mobil - i jackfickan (på morgonen), på skrivbordet (under arbetsdagen), i handen (på utflykter under lunch och kafferaster) i jackfickan (på hemvägen)

p. sa...

plånboken är ett kortfodral, och borde ligga i väskan men hamnar oftast i höger bakficka eller innerfickan på rocken (om jag har kostymbyxor).

mobilen ligger i väskan, men hamnar på skrivbordet under dagen och i innerfickan på rocken på lunchen eller om jag beger mig ut utan väska (vilket är väldigt sällan)

allt skräp ska ligga i väskan, helt enkelt, men det är inte alltid det gör det

superkryp sa...

Då ska jag oxå byta ner mig till nåt kortfodralsaktigt och idag slutade det med att jag glömde mobilen på skrivbordet när jag gick på lunch... Typiskt.

Anonym sa...

I handväskan, det ska du prova.
:)

superkryp sa...

Jag har en "man bag" så det kan jag prova! :)

p. sa...

man-bag är helt klart grejen. då kan man bära med sig ett tjog pennor också, det är fint.

superkryp sa...

Vilket föranleder (den säkert pinsamma) frågan: Vad har du för favoritpenna/-or? (Håller tummarna för att du är tillräckligt nördig för att ha favoritpennor. På nåt sätt känns det som att du har svarat på det det någonstans/-gång, men det har runnit ut ur andra ögat i så fall...) :)

p. sa...

oh, ja. massor. just nu är det framförallt tuschpennor från edding (0,1) och konferenspennor (såna sunkiga blyertsstiftpennor med sudd och reklamtryck) som håller mig flytande. men det varierar väldigt.
granit har en fin tuschpenna också, med lite tjockare spets. den har ett vitt kryss på korken.
och så gillar jag faber-castells pitt (he) artist pen, de är mer som penslar än som pennor, särskilt för att de finns i olika färger. och för att de finns i gråskalor.
men för att skriva så föredrar jag rollerball(tror jag det heter)-pennor, typ pilot. ja, det blev ju rätt nördigt det där...

superkryp sa...

Jag kan tyvärr inte rita (knappt skriva, ju), annars skulle jag ha köpt de där penselaktiga pennorna för länge sen.

Tack för att du svarade. Fast jag inte kan rita är jag ganska intresserade av verktygen... Heh.