söndag, november 15, 2009

slö helg

Slö helg för mig. Jag har bara suttit och glott nästan hela helgen. Igår var vi en sväng till E & T, i övrigt bara glott. Eller – om jag har gjort någonting mer så har jag redan glömt bort det. Det är inte så illa som det låter. Jag älskar ju att sitta och glo, särskilt om att glo är lika med att glo på film och/eller teve, vilket det har varit. Igår såg jag Julie & Julia. Den var ju skitbra! Jag älskar Meryl Streep! Jag satt här och skrattade och bölade om vartannat, lite skadad som jag är.

Idag såg jag Duplicity som också var småmysig. Jag har ju ändrat uppfattning om Clive Owen genom åren, nu gillar jag honom bara. Julia Roberts har jag alltid gillat, men ibland har jag glömt bort det.

Har också spenderat tid med sunkig sci-fi: Stargate Universe. Egentligen gillar jag inte Stargate (eller Battlestar Galactica) men på en söndag så kan det funka. Nu – mer teve.

3 kommentarer:

Sabellilja sa...

Ja, Julie & Julia är en härlig film! Jag har också alltid gillat Meryl. I den här filmen gillade jag killarna också, de var så mysiga.

Duplicity förstod jag mig inte alls på men det kan ha berott på att jag såg den på en yttepytteliten tv hos en kompis, med flera avbrott (hon fick besök) samt att vi diskuterade ditten och datten om livet (vi hade inte setts på ett tag) under tiden så jag tror vi båda tappade tråden ganska tidigt. Känns som en film man måste hänga med i hela tiden för att fatta. Vanligen gillar jag såna filmer men njae tyckte jag nog ändå. Även om jag är svag för Clive.

superkryp sa...

Det krävs nog att man hänger med. Funkade bra en slö söndag, tyckte jag.

Anonym sa...

Ja, den hade inte rätt förutsättningar när jag såg den och du brukar ju ha bra (enligt mitt tycke) filmsmak så jag får kanske ge den en ny chans. : )
/Sabellilja