söndag, november 22, 2009

voddler = skåpmat


Om ni funderar på att göra en audition för att vinna en inbjudan till Vodder: Gör det inte! Det är inte värt det. Voddler består, än så länge, till 90 procent av gammal skåpmat. De resterande 10 procenten är uppdelade mellan filmer ni antingen redan har sett (slash borde ha sett, typ Barnhemmet och Pans labyrint) eller också skräp ni inte vill se. Bara så att ni vet det.

5 kommentarer:

Tekrånglat sa...

Gäller ovanstående även om man har dålig filmsmak eller?

superkryp sa...

Hmm, vad gillar du för filmer då? Det finns typ filmer som heter nästan som kändare filmer. Transmorphers i st f Transformers (fast kanske inte just den), Zodiac nånting i st f Zodiac (som ju är bra). Fast jag menar, nu har de ju Warriors...! Till sist, om du ska göra en audition så vill vi se!

Tekrånglat sa...

Haha, näää, det är Barnet som vill ha Voddler. Jag vill gärna se hennes audition..
Jag gillar filmer som är realistiska, inget rymdflum eller övernaturligt.
Helst ska det inte hända särskilt mycket. Dokumentärer, som te x den svenska där en gammal gubbe blev filmad ett år. Han bodde i ett ensligt hus och badade i ett vedeldat badkar i en skogsglänta.
Tja, du fattar.

superkryp sa...

Jahaa!

Jag brukar säga/tycka att realism, det har man ju ändå. Catherine och du har lite lika smak då. Hon gillar när det handlar om kufar som antingen inte gör nånting eller gör väldigt bisarra saker.

Peter G sa...

Du kan bädda in den här för den är bra.