lördag, maj 27, 2006

lordi - "den är faktiskt bra"

bilderSnacka om att vara misslyckad hårdrockare när varenda gubb- och kärringjävel i hela Europa säger att låten "faktiskt är bra". Det är ju riktigt pissdålig heavy metal det är frågan om, med falsettsång som är sämre än "sådär". (Ska det förresten vara så jävla svårt att sjunga bra falsettsång? Lyssna på Scissor Sisters till exempel. Skitbra falsettsång, Vince Neil (förr alltså) = skitbra, Robert Plant (förr iaf) = kanon. The Poodles = värdo, Lordi = värdo, etc.)

Hela prylen får mig att tänka på den där bloggen, där nån skrev om vad "hennes" 9-åring ska göra för att göra uppror mot föräldrarna. Tipset var att han skulle bli kristen. Gud förbjude (ka-bom-tjoff).

Hursomhelst. När folk säger att heavy metal är bra, då är det riktigt riktigt dålig heavy metal det är frågan om. Så måste det väl ändå vara? Eller är det bara så att jag tycker att all heavy metal är värdelös? Allt sedan Mötley Crüe, typ i alla fall.

Sen att det är roligt att Carola blir sur för att de vinner, det räcker liksom inte ända fram.

Risken finns alltså - och risken är fortfarande rätt stor - att jag kaskadkräks över nästa person som säger: "Rock n' roll Hallelujah är faktiskt en bra låt".

1 kommentar:

Plast-ankan sa...

Jag tror att det enda bra med låten är att den faktiskt slog Carola.