torsdag, oktober 05, 2006

impulsivstubb


Efter att ha sett den ärtiga killen i Singelcoacherna igår på TV3 så orkade jag inte sitta och vänta längre, på att håret ska växa ut ... så jag stubbade mig igen.

Så här såg det ut förra gången, nångång i augusti. Nu ser det ungefär likadant ut. Jag tittar nog på nåt annat och har mer kläder på mig.

Säg hej om ni ser mig (om ni vill). Ha ha.

8 kommentarer:

superkryp sa...

Mm, du sade ju det. Mrs oxå. Det verkar som ni bestämde.

Skönt! Då slapp jag bestämma. :)

Miffo Maria sa...

Och jag hade sagt det om du frågat.

Förresten så skulle jag säja hej om jag såg dig, men du verkar inte spatsera där jag gör det. Eller så är det jag som spatserar för lite.

The Female Dinousaur sa...

Hej!
Stubbat klär dig. Det är fint.

superkryp sa...

biggis: Tack. :)

Anonym sa...

Men oj, vad jag känner igen dig från någonstans ifrån. Hmmm.

(Jag har för övrigt börjat gråta vid två olika impulsivstubbshändelser. En gång när jag var 9 och min engelska pappa rakade av sig både hår och skägg. Det visade sig att han knappt hade någon haka och jag blev rädd. De andra gången var... eh... förra året när min man rakade av håret och jag blev lite chockad. Jag var hormonell. Inget jag är stolt över. :) )

Anonym sa...

"från någonstans ifrån"

suck. min hjärna har kollapsat.

superkryp sa...

emma: Det lät ju JÄTTERART att du började gråta när din man rakade av håret. Sånt blir jag glad av att höra. (Mm, jag är supermesig. Gråter till Billy Elliot å sånt...)

Anonym sa...

Men herregud man är ju gjord av STEN om man inte börjar gråta i alla fall lite när man ser Billy Elliot. Jag har tyvärr börjat gråta också under en Com Hem-reklam.