måndag, januari 22, 2007

kaffe idag

Första koppen: På väg in till morgon-/måndagsmötet.
Andra koppen: På väg från morgon-/måndagsmötet.
Tredje koppen muggen: Skållhet kaffe latte från Panini.

Hatar att bränna tungan. (Inser att det säkert är få människor som tycker om att göra det.)

9 kommentarer:

Emma sa...

Själv drack jag så mycket kaffe på lunchen att jag blev helt packad och höll på att ramla när jag skulle gå därifrån. Men jag brände för ovanlighetens skull inte tungan. Eller för ovanlighetens skull egentligen, ganska ofta är ju kaffet på sin höjd spenvarmt när man får det.

superkryp sa...

Spenvarmt! :D

Emma sa...

Det var M som kläckte den eminenta formuleringen nån gång när vi satt på Coffehouse by George på Odenplan - som kanske gör stans absolut äckligaste kaffe - och kaffet smakade en blandning av spene och banan. Eew.

superkryp sa...

Men varför CbG när Salinos ligger så nära?

Iofs inte samma öppentider kan jag tänka mig.

Hur som helst.

Om du/ni inte varit på Salinos måste ni gå dit. Men jag tar nästan för givet att ni har varit där... :)

Anonym sa...

jag tycker att man blir lite spattig och dålig i kistan om man dricker fyra fem koppar om dagen. Här har dom inga muggar längre bara höga caféglas vilket gör att man tar mer varje gång också :(

superkryp sa...

Magnus: Mm, kaffestinn blir jag oxå. Typ varje dag. Framåt eftermiddagen brukar jag ofta undra om det är magsjuka på gång innan jag inser att det är kaffet. Burr, vad dumt. :)

Vanja sa...

Men det är förbannat gott. Kaffe alltså (har börjat stirra mig blind på dessa bokstavskombinationer som man ska skriva in i handikappfältet. Nu måste jag skriva in "maxjon". Bra ord)

Emma sa...

Jag har nog bara varit på Salinos en gång. Måste prova igen förstås! Men jag måste erkänna att jag egentligen är en sån där som inte tycker om kaffe, utan vill att det ska vara blandat med massor av mjölk och socker och choklad. Kaffe Mocha är det ultimataste kaffet. :)

superkryp sa...

Vanja: Alldeles för gott! Idag... två koppar... på den tredje.

Emma: Oj då. Mjölk vill jag oxå ha, men socker och choklad... Näe, tack. :)